VeelersAlgemeen arts

  Maak kennis met…

  Dr. Leo Veelers

  Algemeen arts

  Leo Veelers, huisarts vanaf 1986 en gevestigd in de gemeente Mill en Sint Hubert vanaf 1987. Ik ben praktijkhouder en we werken met een team van 9 medewerkers.

  Vanaf 1992 ben ik verbonden aan de Voortgezette Opleiding voor Huisartsen van de Radboud Universiteit Nijmegen en heb als huisartsopleider
  25 huisartsen in opleiding kunnen begeleiden naar hun beroep: zelfstandig huisarts. Ik heb dit met veel plezier en inzet gedaan en ga hier in 2019 mee stoppen.
  Tevens ga ik vanaf 2019 mijn werkzaamheden als huisarts afbouwen en zoek een nieuwe uitdaging, die ik meen gevonden te hebben als medisch adviseur bij Mediforensis.

  Als huisarts heb ik veel patiƫnten in mijn praktijk begeleid na een opgelopen letselschade. Opvallend vond ik de vaak zeer lange procedures die hierna volgen.
  Ik denk mijn bijdrage te kunnen leveren aan de medische aspecten en uitgebreide gevolgen voor het gedupeerde slachtoffer en zijn of haar omgeving. Hierbij past een slachtoffer georiƫnteerde houding van de betrokken professionals

  Naast mijn werk heb ik enkele hobby`s : vakantie, golfen, wandelen met onze Berner en tennis
  Ben gehuwd en heb 2 volwassen zoons met partners, allen werkzaam in het management van het bedrijfsleven en uitoefening van een vrij beroep.

  Veelers