Over Mediforensis

MediForensis is een veelzijdig, servicegericht en professioneel medisch adviesbureau en werkt uitsluitend voor slachtoffers en belangenbehartigers. De medische adviezen bij letselschades zijn onafhankelijk en houden rekening met de dagelijkse praktijk van het slachtoffer.

Door de deskundigheid en jarenlange ervaring van de bij MediForensis aangesloten artsen in de advisering omtrent letselschade zaken kan er snel en transparant een medisch advies worden opgesteld. Met dit advies kan het slachtoffer en zijn/of haar belangenbehartiger direct doeltreffend aan de slag richting wederpartij.

De advisering over letselschade beperkt zich niet tot bepaling van de mate van (blijvende) arbeidsongeschiktheid en/of invaliditeit. MediForensis maakt inzichtelijk wat de gevolgen van de gezondheidsschade zijn voor het functioneren van het slachtoffer inzake arbeid en overige activiteiten. Er wordt een prognose afgegeven en in overleg worden de beperkingen vastgelegd. Zo maakt MediForensis letselschade inzichtelijk.

Op verzoek adviseert MediForensis over de inzet van specifieke deskundigen voor de uitvoering van expertises en kan men dergelijke onderzoeken initiëren op verzoek van het slachtoffer en/of haar belangenbehartiger. Nadat de expertises verricht zijn, beoordelen de medisch specialisten van MediForensis deze expertises en adviseren u over de mogelijke implicaties.

De beoordeling van uw medische en/of tandheelkundige schade is bij MediForensis in goede handen. Een geruststellende gedachte!

Onze specialisten

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via WhatsApp uw casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

    Persoonlijke gegevens

    Wat is er gebeurd?