Jaren wachten op letselschadevergoeding: nee!

Gepost 04-09-2020

[read_meter]

Op 31 augustus kwam TROS Radar opnieuw met een uitzending over de slechte afhandeling van letselschadevergoedingen door verzekeraars. De verzekeraar manen tot snellere actie, kan dat? Neem kosteloos een goede letselschadespecialist in de arm. Dat vergroot je kansen.

TROS Radar spreekt met Ingrid van Casteren. In 2005 werd zij op een voorrangsweg aangereden door een andere automobilist. De gevolgen: een whiplash, hersenletsel en een gedeeltelijke dwarslaesie.

Na het auto-ongeluk raakte ze arbeidsongeschikt en kwam ze terecht in de bijstand. Nu, 15 jaar later, strijdt Ingrid nog steeds om een schadevergoeding te krijgen van de verzekeraar van de tegenpartij.

Onnodige vertraging uitkering letselschade

Helaas is Ingrid niet de enige. Uit het onderzoek van TROS Radar blijkt dat maar liefst 2 van de 3 letselschadeslachtoffers het gevoel heeft dat de schadeafwikkeling onnodig is of wordt vertraagd. Sterker nog, zegt TROS Radar, hoe hoger het schadebedrag, hoe langer het allemaal duurt.

Direct letselschadespecialist inschakelen

Ben je slachtoffer van een verkeersongeluk, schakel dan na het ongeval direct juridische hulp in. Je kunt aanspraak doen op je rechtsbijstandverzekering, maar een letselschadespecialist kan je vaak beter ondersteunen.

Je wilt voorkomen dat je voor het blok wordt gezet en onder druk akkoord gaat met een te lage schadevergoeding. Of dat je, zoals Ingrid van Casteren, in een jarenlange strijd verwikkeld raakt.

Onze experts weten alles over letselschadegevallen en zijn ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Expert. Daarnaast hebben wij een partnerschap met een letselschadeadvocaat. Die schakelen we in als actie vanuit de verzekeraar uitblijft.

Letselschade? Meld het direct!

Is er sprake van letsel na een verkeersongeluk of een bedrijfsongeval? Wilt u de schade verhalen? Onze letselschadejuristen helpen kosteloos bij het claimen van uw schadevergoeding!

Gratis hulp voor slachtoffers van letselschade

Wij helpen slachtoffers kosteloos met het aansprakelijk stellen van de persoon en verzekeringsmaatschappij die verantwoordelijk is voor uitbetalen van de schadevergoeding. Als de schade verhaalbaar is, dan moet de tegenpartij alle kosten betalen. Ook die van ons.

Kunnen wij je helpen?

Bel gratis onze helpdesk op 085 019 3064, stuur een bericht via WhatsApp of neem contact op via het contactformulier.

Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op en beantwoorden dan vrijblijvend al je vragen.

Wij helpen u verder.

Vragen naar aanleiding van een ongeval? Neem telefonisch contact op of laat een bericht achter. Onze letselschade jurist vertelt direct waar u aan toe bent.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.15 uur. Buiten deze tijden kunt u het contactformulier invullen of via WhatsApp uw casus aanmelden.

Tijdens kantooruren binnen een uur een reactie, u heeft direct duidelijkheid. Buiten kantooruren, in het weekend of rondom feestdagen, is dit direct de volgende werkdag. 

    Persoonlijke gegevens

    Wat is er gebeurd?